Nejnovější recenze ze sekce Make-upy
Přirozená barva
- Krásně se nanáší a hlavně nedělá masku.
Zkouším poprvé a jsem nadšena co to vykouzlí na obličeji, určitě koupím znovu :)
Výborný
- oceňuji přírodní složení, SPF 20, krásný odstín, působí přirozeně, nedělá fleky ani nezvýrazňuje vrásky, velká spokojenost
používám roky super produkt
La Roche Posay Toleriane Teint Corrective Fluid fluidní make-up pro citlivou pleť SPF25 13 Sand Beige 30 ml
- Kvalitní make-up, lehký, výborně kryje
Kupuji opakovaně v různých odstínech, které kombinuji. Výborně kryje.
Dermacol Vysoce krycí make-up a korektor Infinity Multi-Use Super Coverage Waterproof Touch 01 Fair 20 g
Dobře kraje.
- V dané cenové třídě pro moje potřeby jeden z nejlepších.
Giorgio Armani Matující make-up Power Fabric + Ultra Longwear Weightless Matte Foundation 5.25 30 ml
Perfektní - luxusní kvalita.
Objednala jsem si již podruhé, jsem velice spokojená
S make upem jsem spokojená, objednala jsem ho již podruhé. Je nutné počítat, že po otevření trošku ztmavne, ale proto si objednávám jeden z nejsvětlejších odstínů.
Dobře se roztírá, nedělá mapy, dobře kryje, kupuji opakovaně. Když se dobře vybere odstín tak pleť omládne a vypadá přirozeně.
Tento polštářek si mě získal. Barva je perfektní, na obličeji přilne lehkým a nenápadným způsobem, jako druhá kůže, a krytí je velmi dobré. Je v něm opalovací krém. Vzala jsem si ho k moři a v takovém horku nestékal ani neklouzal. Nezdůrazňuje suchost. Doporučuji ho každému, kdo má rád dobré krytí bez masky na obličeji.
- Doporučuji spíše jako korektor pro jeho tuhou konzistenci.
- Nejlepší
Ověřený produkt.
- skvěle zakryje vitiligo, nevyvolává dojem "masky".
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »