Nejnovější recenze ze sekce Make-upy
Absolutně nejlepší přírodní makeup, jaký jsem kdy měla. Doporučuji. Předtím jsem měla Zuii, ten byl fajn, jen na mém žlutém odstínu pleti vždy oxidoval do růžova...
Mám smíšenou pleť...
- Krásná textura, spokojenost.
Žádná nevýhoda, vše perfektní.
Make up jsem použila zatím jednou, ale zdá se jemný, příjemný, hydratační. Myslím, že budu spokojena.
- Při správném výběru tónu dokonale přirozený vzhled
- Dobře se nanáší, výborně zakryje všechny nedostatky
- Není mastný ani suchý, prostě akorát
- Dobře se odličuje
Od té doby co jsem ho před mnoha lety poprvé vyzkoušela z nějakého vzorku zadarmo, už jiný nekupuji, naprosto mi vyhovuje a nepotřebuji zkoušet další a další.
- nedělá žmolky, krásně se roztírá
Dobrý výrobek
Je dobrý
Produkt mi již nevyhovuje. Vysušuje mi poslední dobou strašně pokožku.
Přirozený, lehký a vydrží
Make - up tohoto odstínu je spíše tmavší, je krémové konzistence. Na pleti sice jen lehce kryje, ale zato působí přirozeně a nevytváří "masku". Mně vyhovuje, kupuji ho opakovaně.
Zatím jsem lepší neměla.
Úžasný krém, jsem velmi spokojená. Nedráždí pokožku, bezvadně a nenápadně ji sjednotí a přizpůsobí se odstínu pleti.
Skvěle navržené balení obsahuje skutečný zázrak. Nejsem bledá, takže si vždycky vybírám odstín 23.
Krycí schopnost se dá měnit od lehké po silnou. Velké plus za SPF50+. Vypadá přirozeně a ten lesk... miluju ho.
Produkt mi stále nedoručili
- nejlepší co znám
- Dobre se roztira
- Lehce korekcni, zadna tuha maska
Pouzivam jiz nekolik let a vzdy se k nemu vracim. Zkusila jsem i jine znacky (drazsi) a nikdy jsem nebyla tak spokojena, jako s timhle.
- Kvalita
- Bez výhrad.
Spokojenost.
Make-up krásně kryje, je to jeden z nejlepších, které používám.
Mám suchou pleť, make-up vyhovuje.
- Moc se mi líbí, jako by splyne s pletí a vypadá přirozeně, přitom krásně kryje