Nejnovější recenze ze sekce Make-upy
hezká barva, sjednotí pleť, spokojenost
Krásně kryje a navíc léčí akné
Vyzkoušela jsem řadu make-upu. Tento používám téměř 20 let a už bych neměnila. Je heboučký, krásně kryje a vypadá absolutně přirozeně. Tento produkt od Vichy maximálně doporučuji
Aplikuji ještě na make up. Krásně zmatní a zjemňuje. Trochu tmavší odstín, na léto vyhovuje.
Perfektně kryje, kupuji opakovaně.
Jsem velmi spokojená i s barvou
Super
- není mastný, dobře se roztírá
Perfektní , výdrží celý den, krásně kryje.
Doporučuji!
Maybelline New York Superstay dlouhotrvající rozjasňující make-up 06 30 ml
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- lehká textura
Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Make-up SPF10 dlouhotrvající make-up 3N2 30 ml
Zakoupeno v ProdejParfemu.cz
- Dobré krycí vlastnosti
- Oblíbený odstín je často nedostupný
- Výborný pro citlivou pleť, používám dlouho, naprostá spokojenost
- O žádné nevím
- vypadá přirozeně na pleti
Tento make up kupuji opakovaně.Krásně sjednotí pleť,vydrží dlouho,krásně se nanáší.
Clinique Hydratační make-up Moisture Surge SPF25 Sheertint Hydrator Universal Light Medium 40 ml
Zakoupeno v ProdejParfemu.cz
- Používám delší dobu, je hutnější proto ho kombinuji s ddml+ od stejné firmy, pak se krásně roztírá, neucpává póry, sjednocuje pleť, míchám různé odstíny dohromady podle aktuálniho tónu mé pleti
NYX Professional Makeup Bare With Me Blur Tint Foundation zmatňující make-up se středním krytím 20 deep bronze 30 ml
Koupila jsem pro zvýhodněnou cenu, ale opravdu moc tmavý. Je jemný a dobře krycí
Makeup Rimmel London Kind & Free Moisturising Skin Tint Foundation 503 Mocha 30 ml
Přidáno: 10. května 2025
(naposledy upraveno 10. května 2025)
Zakoupeno v ELNINO.CZ
Barva je hodně tmavá, krásně se namíchá se světlejším make-up
- Už jsem zkoušela za ty roky hodně make-upů. Vzhledem k tomu, že nemám úplně bezproblémovou pleť, sedí mi málokterý. Zkoušela jsem i dražší - Double Wear Stay-in-Place (ten vypadá hezky na bezvadné pleti), Lancome teint miracle a taky řadu make-upů běžně dostupných v drogeriích typu dm, a tento na můj typ pleti zatím sedí nejvíce. Jsem světlejší typ, používám č. 90, č. 2 a 70, dle ročního období. Je nekomedogenní, středně krycí. Mně vyhovuje. Pro méně náročné dny používám přírodní make-up NUI.
spokojenost
- Hydratuje
- Střední krytí
- Vhodný i pro suchou pleť
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »