Nejnovější recenze ze sekce Make-upy
- Very good product for low prices
- Používám delší dobu za mě super
- Dobre se aplikuje
- Hezky drží
- Lehký
Příliš nekryje a nezmatňuje
Estée Lauder Dlouhotrvající make-up Double Wear SPF10 Stay In Place make-up 2N2 Buff 30 ml
Přidáno: 30. dubna 2025
(naposledy upraveno 30. dubna 2025)
Zakoupeno v Vivantis.cz
spokojenost, produkt odpovídá :)
Make up se velmi dobře rozstírá, má příjemnou texturu, vydrží celý den. Nevysušuje.
Funguje
Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation rozjasňující liftingový make-up SPF30 240 Quartz 30 ml
Přidáno: 28. dubna 2025
(naposledy upraveno 29. dubna 2025)
Zakoupeno v ProdejParfemu.cz
Nejlepší jaký jsem kdy měla. Jen obal - dávkovací pumpička je zrádná.
- Pouzivam uz mnoho let
- Skveke se roztora a dobre se nanasi
- Dobre baleni
- Velky vyber odstinu
Jedinečný make-up za dobrou cenu. Používám již několik roků.
Velmi kvalitní, jemné krytí, výborně roztíratelný
- Ok
- Dobrý odstín
- Dobré složení
- Velmi lehké krytí, na pleti není téměř vidět
- perfektně kryje, netvoří masku.
- super krycí a vydrží celý den
Nádherný make-up i pro světlejší pleť. Krásně rozjasní a kryje.
Lancôme Dlouhotrvající make-up Teint Idole Ultra Wear Care & Glow 24H Natural Glow Skincare Foundation 220C 30 ml
Mně vyhovuje.
Zakoupila jsem u Vivantis.cz make-up Guerlain Parure Gold Skin Matte (odstín 0C) za cenu, která byla jen o něco málo nižší než u mé druhé lahvičky z roku 2023. Bohužel jsem obdržela produkt se starou šarží z dubna 2022, což nebylo uvedeno v popisu produktu.
Původně jsem chtěla tento make-up namíchat s jinou lahvičkou stejného typu (šarže 3W01 z listopadu 2023), ale kvůli velkému rozdílu v textuře a výsledném efektu na pleti to není možné. Výsledkem je nepoužitelný produkt a zklamání, protože jsem očekávala novější, aktuální verzi.
Oceňuji rychlé doručení, ale doufám, že Vivantis.cz tuto situaci aktivně vyřeší a v budoucnu bude u kosmetiky uvádět šarži nebo datum výroby, obzvlášť u dražších produktů.
Jsem připravena poskytnout fotografie i doklad o koupi. Napsala jsem i e-mail a doufám, že najdeme dobré řešení.
Jemně krycí, příjemný make-up, nezalézá do vrásek, nevysušuje pokožku.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »